SKINNJACKA, SÅLD

Jacka i äkta skinn. Strl S. Utropspris: 395 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Passar lika bra till jeans och converse som till en ljus sommarklänning.
Tips på styling: SÅLD!
Untitled #3T-SHIRT, mörkblå med tryck - SÅLD!

Mörkblå t-shirt med gult tryck. Nyskick. Strl S. Utropspris: 40 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Snyggt att matcha med:
SÅLD
Untitled #2

Tröja med blommönster

Blommönstrad tröja. Strl XS. Använd fåtal gånger. Utropspris: 60 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Stylingtips:
AVSLUTAD
Untitled #3BLÅ- & VITRANDIG TRÖJA - SÅLD!

Blå- & vitrandig tröja i marin stil. Storlek XS. Använd ett fåtal gånger och gott skick. Utgångspris: 30 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Stylingtips: SÅLD!

FÄRGGLAD TJOCKTRÖJA - SÅLD

Luvtröja med färgglada ränder, i storlek XS. Utgångspris: 40 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
För snygg matchning, bär den med detta:
SÅLD!

ROSA LINNE

Rosa linne i storlek S. Lång modell och endast använd ett fåtal gånger. Utgångspris: 25 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Snyggt att matcha med:

GRÅ T-SHIRT MED TRYCK - SÅLD

Grå t-shirt i storlek XS. Endast använd ett fåtal gånger. Utgångspris: 30 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Stylingtips: SÅLD!

PLÅNBOK - SÅLD

Svart plånbok med mönstrat tyg. Dubbla sedelfack, plats för minst 13 kort samt myntfack med dragkedja. Oanvänd. Utgångspris: 40 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
SÅLD!

TYGKASSE, grå med tryck - SÅLD

Oanvänd tygkasse med tryck. Mått: 37x33x9. Utgångspris: 30 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
SÅLD!

SVARTA CHINOS - AVSLUTAD

Svarta chinos med hög midja. Storlek XS, dock ganska stor i stroleken. Utgångspris: 50 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till auktionen.
Stylingtips:
AVSLUTAD.

VÅR IDÉ

Hej!

Vi är 3 tjejer som fick idén att starta en blogg där vi skulle sälja kläder och accessoarer till ett bra pris, samtidigt som vi skulle ge stylingtips och inspiration. Nu blir vår idé verklighet!

Kläderna vi säljer är antingen favoriter som vi själva vuxit ur, eller plagg som endast är använda ett fåtal gånger alternativt oanvända, och som vi känner skulle kunna användas flitigare av en ny ägare. Vi anger alltid plaggets skick och prissätter utifrån kvalité, ursprungspris, kondition och när plagget är inköpt. Om plagget t ex skulle vara slitet eller ha någon skada anger vi givetvis det och prissättningen för det plagget blir lägre.

För att det ska gå så smidigt som möjligt för både ni som kunder och för oss som säljare har vi valt att använda oss av Tradera. Ni får därmed chansen att påverka priserna och själva avgöra vad ni är villiga att betala samtidigt som ni kan försäkra er om säkra betalningssätt. Alla våra auktioner har låga utgångspriser och normallängden för en auktion är 14 dagar.

Här på style4u får ni en bra överblick över våra auktioner som pågår på Tradera och vi ger tips på hur man snyggast kan matcha plaggen vi säljer.

Vi uppdaterar vanligtvis med nyheter varje vecka och med hjälp av tjänsten bloglovin kan ni enkelt hålla koll på våra senaste uppdateringar.

Välkomna till style4u!

+


RSS 2.0